Uw partner in tuinmachines, fietsen en hogedrukreinigers
Pontstraat 64 - 9681 Maarkedal
logo makita

GRASMAAIERS VAN MAKITA, ZOWEL ELEKTRISCHE ALS MOTORMAAIERS!

Makita is één van de toonaangevende merken op het gebied van professioneel gereedschap waaronder ook een assortiment grasmaaiers. Met deze grasmaaiers richt Makita zich niet perse op de professionele gebruiker. Deze maaiers zijn ook betaalbaar voor de doe-het-zelfver. Kenmerkend voor de Makita grasmaaiers is dat alle kennis van het maken van duurzame, kwalitatief sterke machines ook in de grasmaaiers is verwerkt. Het assortiment van Makita bestaat uit een aantal elektrische grasmaaiers en benzine grasmaaiers.

logo cramer

DE GRASMAAIERS VAN HET NIEUWE TIJDPERK!

De Cramer grasmaaiers worden gegroepeerd in series en zijn herkenbaar aan de maaibreedte. Of het nu gaat om een klein gazon of een zeer groot gazon, Cramer heeft de ideale tuinmachine voor u. Deze zijn vervaardigd uit zeer duurzame materialen (hoogwaardig staal).

Robuuste grasmaaiers die wel tegen een stootje kunnen.

logo robomow

DE GRASMAAIERMODELLEN VAN ROBOMOW® - HIJ MAAIT, U (GE)NIET!

Tegenwoordig zijn er gazonmaaiers in alle soorten en maten, modellen en prijsklassen zodat het noodzakelijk is geworden te zoeken naar het juiste model voor uw tuin. Robomow® biedt een brede keuze aan grasmaaiermodellen, van kleine maaiers geschikt voor tuinen tot 250m2 tot grotere modellen goed voor gazonnen tot 2000 m2. Robomow® kan elke tuin aan die een traditionele benzinemaaier of elektrische maaier ook aan kan. Hoe groot uw tuin ook is, Robomow® biedt het ultieme maaigemak.

Hij maait het gazon zelf, terwijl u zich ontspant of iets leukers doet met uw tijd.

logo hayter

CIRKEL-MAAIERS MET ACHTERROL EN MET DE "FINISHING-LOOK" VAN CYLINDERMAAIERS!

Elk model combineert precisie-engeneering met solide betrouwbaarheid, zodat bij elke maaibeurt met een HAYTER grasmaaier een nauwkeurig en probleemloos maairesultaat wordt verkregen.

Nog nooit lag uw grasmat er zo verzorgd bij! Dankzij de achterrol van de HAYTER grasmaaiers wordt u gazon omgetoverd tot een typisch Engels gazon met strepen.

logo snapper

WIJ HEBBEN DE ZITMAAIER VOOR U!

Snapper levert één van de meest complete assortimenten tuinmachines voor uw gazon.

Tuintrekkers, zitmaaiers en duwmaaiers, allen gekenmerkt door een gemakkelijke bediening, optimale ergonomie en een veelzijdige toepassing door het 3-in-1 systeem, waardoor u naar wens het gras opvangt, mulcht of verspreidt. Als u een Snapper aanschaft, doet u een goede investering.

logo castelgarden

WIJ HEBBEN DE ZITMAAIER VOOR U!

Castelgarden zitmaaiers zijn gemakkelijk in gebruik, veelzijdig, comfortabel en vooral erg wendbaar.

Ze combineren het plezier van rijden met kwalitatieve prestaties. Zo krijgt u het gewenste resultaat zonder toegevingen te hoeven doen op comfort. Hun krachtige Briggs & Stratton- of Honda - motoren in combinatie met een stevig snij - element zorgen voor een mooi resultaat.

Theme Image