Uw partner in tuinmachines, fietsen en hogedrukreinigers
Pontstraat 64 - 9681 Maarkedal
logo kranzle hogedrukreinigers

Kränzle staat voor kwaliteit: een belangrijke reden voor het succes!

HOGE PRECISIE & NAUWKEURIGHEID

Het kernstuk van iedere hogedrukreiniger is de hogedrukpomp. Om ook hier uitstekende kwaliteit en lange levensduur te kunnen bieden, wordt uitsluitend gesmede messing voor de pompkoppen gebruikt. De hoogste precisie en maatnauwkeurigheid van de pompen worden gewaarborgd door complete vervaardiging op CNC-gestuurde bewerkingscentra met elektronische maatcontroles.

De compromisloos hoge Kränzle-kwaliteitseisen worden ook in de eindmontage gegarandeerd door de modernste montage-inrichtingen. Elk product wordt voor de uitlevering aan een omvangrijke fuctietest onderworpen.

KRANZLE ROUND CLEANER UFO

Een vloerreiniger conform de Kränzle kwaliteit! De nieuwe Kränzle round cleaner UFO is een geniaal toebehoor voor hogedrukreinigers en vult zo perfect het bestaande gamma van de round cleaners 300, 420 and 520 aan.

De 2 rotende hogedruk sproeiers onderaan het apparaat garanderen een excellent reinigingsresultaat door het effect van de krachtige waterstralen op de grond. De nieuwe round cleaner UFO is ontworpen voor het eenvoudig en spatvrij reinigen van vlakke vloeren, terrassen, opritten, etc. en ook muren. De nieuwe round cleaner UFO is zeer gebruiksvriendelijk en is zo goed als onderhoudsvrij, dit door de niet-corrosieve onderdelen, zoals kunststof en messing.

Klik hier en bekijk de huidige folder van Kranzle Hogedrukreinigers!
Klik hier en bekijk de promofolder van Kranzle Hogedrukreinigers!


Theme Image

Hoogwaardige Kränzle-hogedrukreinigers!

uitzonderlijk sterke aandrijving
traploze drukregeling
inoxmanometer & inoxklepzittingen
pompkop uit speciale messing
lekkageterugvoering
droogloop- en bypassbeveiliging
keramische plunjers